Επιχειρηματική Καθοδήγηση (Business Coaching)

Η επιχειρηματική καθοδήγηση (business coaching) είναι μία από τις τεχνικές που μπορεί να ακολουθήσει μια επιχείρηση με σκοπό να προβεί σε αλλαγές που είτε αφορούν όλους τους τομείς της, είτε συγκεκριμένους τομείς της δραστηριότητας της. Το coaching είναι ένας σχετικά νέος όρος για τα Ελληνικά επιχειρηματικά δεδομένα για αυτό σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο – μιας και αποτελεί μέρος της προσωπικής μου αποστολής- να αναφερθώ σε αυτό και να δώσω φως σε διάφορες παραμέτρους που το αφορούν αλλά και να το διακρίνουμε από τις άλλες επαγγελματικές προσεγγίσεις και τεχνικές που ακολουθούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις.

Αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό δεν είναι τόσο να οριοθετήσουμε εννοιολογικά τον όρο business coaching/επιχειρηματική καθοδήγηση αλλά πως ένας επιχειρηματίας ή η διοίκηση μιας επιχείρησης μπορεί πραγματικά να ωφεληθεί ακολουθώντας ένα πρόγραμμα καθοδήγησης με τους Business Coaches της Εταιρείας. Με αυτό σαν οδηγό, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κάποια συγκεκριμένα οφέλη που πελάτες μας ( είτε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είτε Διευθυντές είτε μέλη διοικητικών συμβουλίων) που κέρδισαν από τα προγράμματα μας και μερικούς λόγους που θα μπορούσαν να ωφελήσουν και εσάς.

Νέα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέα Προγράμματα 2017

Αναμένονται, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, 3 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ για τους κλάδους: του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και του franchise, για τα οποία θα υπάρχει εκτενέστερη και πληρέστερη πληροφόρηση με την προδημοσίευση των δράσεων.

ΕΣΠΑ 2014-2020 - 3 Δράσεις Επιχειρηματικότητας (Β’ κύκλος)

Οι πρώτες δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ) εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα
Τα νέα της Valueright

10/2014 —Η Dvs eCommerce Experts εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής προχωρούν σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Περισσότερα
Συμπληρώστε το email σας για εγγραφή στο Newsletter