ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Value Right διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα, η οποία λειτουργεί ως ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ για τον πελάτη της. Η τεχνική ομάδα διαθέτει την απαραίτητη εκπαίδευση και τις απαιτούμενες δεξιότητες προκειμένου να αξιολογήσει αποτελεσματικά τις ενεργειακές ανάγκες του πελάτη της.

Η Value Right, ως εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων και συμβούλων πληροφορικής – τεχνολογίας, έχει αναπτύξει δική της τεχνογνωσία και εργαλεία πληροφορικής προκειμένου η αξιολόγηση του πελάτη να πραγματοποιείται άρτια και αντικειμενικά.

  • Εκπαιδεύουμε τους καταναλωτές-τους μαθαίνουμε να "διαβάζουν το λογαριασμό" τους.
  • Ξεκαθαρίζουμε το τοπίο όσον αφορά προσφορές προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης.
  • Εξασφαλίζουμε εξατομικευμένες προσφορές χαμηλότερες του τιμοκαταλόγου από τους συνεργαζόμενους Παρόχους.
  • Είμαστε δίπλα στον καταναλωτή καθ' όλη τη διάρκεια της σύμβασης ως εγγυητές της αξιοπιστίας.
Νέα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέα Προγράμματα 2017

Αναμένονται, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, 3 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ για τους κλάδους: του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και του franchise, για τα οποία θα υπάρχει εκτενέστερη και πληρέστερη πληροφόρηση με την προδημοσίευση των δράσεων.

ΕΣΠΑ 2014-2020 - 3 Δράσεις Επιχειρηματικότητας (Β’ κύκλος)

Οι πρώτες δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ) εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα
Τα νέα της Valueright

10/2014 —Η Dvs eCommerce Experts εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής προχωρούν σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Περισσότερα
Συμπληρώστε το email σας για εγγραφή στο Newsletter